Пiвники Петушки

Орехова Галина
ПІВНИКИ 
 
Півники горласті
Бились серед двору.
Перший  зозулястий,
А другий у шпорах.
Дибом стало пір"я,
Погляд очі в очі,
Гвалт на все подвір"я,
В мирі жить не хочуть:
-Я за тебе кращий,
В моді тепер сірий.
-Побрихеньки нащо,
Я класичний, білий.
В них кидали віником,
А дід взяв ножа.
Гарні були півники,
Навіть  їх шкода.

       Петушки.

Молодые петушки,
Устроили драку,
Раскраснелись гребешки,
Летит пух на травку.
Один у шпорах модных,
В боках серебристый.
-Другой из  благородных,
Беленький и чистый.
-Не деритесь, петухи
Им кричат наседки,
Острый нож вам не хи-хи,
Ах, прощайте, детки.