грею

Степаненко Василь
*
Як відчую в голосі тремтіння
чи зашпори, що сковують всього,
обнявши у долоні чашку, грію
все тіло й чую,
як кипить прибій.





*

Как почувствую в голосе дрожь
или зашпоры, сковывающие всего,
обняв в ладони чашку, грею
все тело и слышу,
как кипит прибой.

навеял Виктор Алексеев