казка не про нас

Мила Льева
                РОМЕО і ДЖУЛЬЄТТА — це казка не про нас,

закінчилась вистава...я їду, мені вже час....

                я їду назавжди, на край землі і світу....

не мій Ромео ти, я не твоя Джульєтта...

                дивились цю виставу з тобою ми не раз....

РОМЕО і ДЖУЛЬЄТТА — це казка не про нас.....