Роздуми про кохання, чемн сть та субл мац ю

Наталия Русакова-Редько
Сублімація...Втеча
Від закону буття,
Перемога стареча,
З присмаком каяття,

З відголоском зрадливим
Це чуже,це не наше,
Бути надто сміливим-
Дурня страдницька чаша.

Вчись долати бажання -
Неабияке вміння,
Бо колись, за кохання,
Побивали камінням,

На хресті розпинали,
Та і зараз те саме,
Щоби не забували,
Вміли бути рабами.

Пульс натхнення земного
Хоче,прагне, і буде!
Та гляди, щоби того
Не помітили люди.

Тобі боляче - можеш
Знов почати палити,
Чи,якщо допоможе,
Дзвінко посуд побити,

Або торта купити
Із горіховим кремом,
Бо за це порадіти
Також можно ,окремо.

Як не в змозі кохати,
Рвати душу на шмаття,
Пробуй вірші писати-
То є чемне заняття.

Сублімуйся,це дуже
Пошановане вміння,
Щоб не вийняли душу,
Не забили камінням.

Перемога стареча,
Шкутильгаве здолання
Сублімація...Втеча
Від живого кохання.