Тенгри-Небо

Наталия Русакова-Редько
Як схоче Тенгрі-Небо,так і буде
На волосінь підвішені згори
Ми,чорно-білі іграшкові люди
Кумедні ляльки шахової гри.

На міцність нас щодня перевіряє
Ця волосінь - вібруюча струна,
Й свої обійми вічність відкриває-
Палкі,мов сонце,темні ,як труна