Дозволяю, йди кр зь мою душу

Наталия Русакова-Редько
 Дозволяю,йди крізь мою душу.
 Хочеш,то спочинь,а ні - транзитом.
 Зупинятись силою не змушу
 Вас багато,де усіх подіти?
 
 Залиши,як хочеш,подарунок,
 А як ні - на згадку можеш взяти
 Чарівний віконний візерунок -
 Потаємних мрій ажурні грати.

 Випадкові перехожі долі...
 Вдача випадковості мінлива,
 Ти ж бо,як завжди,без парасолі,
 Бо,таких як ти, кохає злива.
         *  *   *