О господи и отче наш!!!

Балабуха Андрей Александрович
О ГОСПОДИ И ОТЧЕ НАШ!!!
МЫ УЖЕ НЕ ПЕРВЫЙ РАЗ ТЕБЯ ПРОСИМ, ДАЙ НАМ ТВОЮ ЛЮБОВЬ ПОЗНАТЬ.
ТЫ НАШ ВСЕВЫШНИЙ, А МЫ ЖЕ РОЖДЕНЫ И ГРЕШНЫ В ЖИЗНИ.
И КТО-ТО РАБ И РАБЫНЯ В ЭТОЙ СТИХИИ ЖИВЕТ.
И ДНИ ЗАМЕНЯЮТ НОЧИ, В НАШЕЙ МОЛИТВЕ К ТЕБЕ.
МЫ ПОЗНАЕМ, ЧТО ЕСТЬ ВЕРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВЬ...
АМИНЬ...

 P.S. Я написал эту маленькую МОЛИТВУ тебе наш Господь Всевышний ...

Плэйкаст «О Господи и Отче наш!!!» ЖЕЛАЮ приятного просмотра.

Фото взято: by ~BKSARTS - Even the Lord Original -

Oh, my God and Lord's Prayer!
Andrew Balabukha
The Lord, OUR FATHER!
WE ARE NOT THE FIRST TIME YOU PLEASE, GIVE U.S. YOUR LOVE to know.
You are our Most High and we are born, and a sin in life.
And someone a slave and slaves of this element LIVES.
DAYS AND NIGHTS IN LIEU OF, in our prayer to you.
WE KNOW WHAT IS FAITH, HOPE AND LOVE ...
AMEN ...

 P.S. I wrote this little PRAYER thee our Lord God ...

Pleykast "O Lord and our Father!!!»

Автор /kuta75/ Плэйкаст «ПРОСТИ НАС,ГОСПОДИ!»