Шпигун Василь

Михайло Комаров
Жив собі шпигун Василь.
Працював у полі.
Позивні його - "Кисіль".

Дякувати долі,
Що шпигун,  не знав ніхто.
Мав він всі паролі.

І не знав він одного.
За ким шпигувати.
Тож сумним став від того.
Так й не передати.