Всi пишуть

Михайло Комаров
Вітер пише по полю
Невидимим чорнилом,
Пригинаючи колоски.
Дощ пише на річці
Букви "О", що збільшуються
І зникають. А на їх місці
З'являються нові.
Вогонь показує якісь
Химерні фігури.
Може це він щось пише,
Може це він хоче щось сказати?