Монолог Газдинi

Ингвар Олафсон
Ой же ловко кажеш, пане!
Слухала б та й слухала
Але ж ондечки Степана
виростают вуха
Як почує вуст медв'яних
золотую патоку
будеш, пане в'янути,
будеш тоді знати
як ґаздиню клинцювати
підбивать до ледащів.
Іди соб до свої хати
не дам тобі меду ще...

:-)