За какие за грехи, укр

Игорь Кочевых 2
«За какие за грехи…», укр.
«За які такі гріхи…»

Вірші та музика Ігоря Кочевих
Стихи и музыка Игоря Кочевых

За які такі гріхи
На узбіччі – пастухи?
Літо з вівцями сидять –
Хтозна-що вони їдять.

За які такі гріхи
На чорниці – збирачі?
Хочуть торбу назбирать –
Хтозна-що вони їдять.

За які такі гріхи
На травиці – косарі?
Гучно косами скриплять –
Хтозна-що вони їдять.

За які такі гріхи
На доріжці – ходаки?
Мусять гору подолать –
Хтозна-що вони їдять.

За які такі гріхи
Варять їжу пастухи?
Звуть до столу косарів,
Збирачів та ходаків.

За які такі гріхи
Спохватились пастухи?
Вміють щиро пригощать, –
Може, згодом поїдять.

10.08.2001.