Мишеня

Дарина Федирко
Що за крихітне малятко?
Це ж маленьке мишенятко!
Що, сіреньке, ти шукаєш,
І куди так поспішаєш?

"Хочу я знайти сунички
Для матусі та сестрички,
І нарвати квіточок
Для бабусі й тіточок!"