Експромт у жартiвливому ключi

Ингвар Олафсон
барвами бавиться сонце
та випускає зайчат
клямцяють в чаті хлопці
та виглядають дівчат
чи не зайде сердешна
у віртуал яка
от же ж часи настали,
нема на вас будяка,
нема на вас ковіньки,
а може і батога...
"Га? Іду-іду , дорогенька!
Давай, давай свого пирога! "