Дуже сильно люблю тебе...

Алекспро
Я, без тебе, не їм і не сплю.
Я страждаю, бо дуже люблю.
Тебе хочу і днями й ночами,
Бо люблю тебе, аж до нестями.

Лиш з тобою я гори зрівняю
І шляхи всі на світі здолаю.
Володіти тобою замало.
Дуже сильно люблю тебе...сало.