Сiрий-Бiлий-Волохатий

Ингвар Олафсон
Скільки відтінків сірого може вмістити небо?
Скільки? Якою мірою мірять твої потреби?
Знати хто за лаштунками, хто накрутив пружину?
Досить!
Покиньмо гарунки.
Підемо збирать ожину!
На літеплі вересневому соку набрали ягоди…
Я годив стільки міг йому Світу цьому шаленому…
Хай він сьогодні дивиться як ми теплом бавимось
Бачиш як він комизиться?
Хмару_на_сонце супиться?
Супом молочним з медом
о сьомій ми повечеряєм
Чері-кучері будем чесати
та ласкотати п'яти
світу цьому коханому,
що нас пустив у хату...