В неб канаре чка л та

Игорь Голомозый Украина
Моя мама добре серце має,
А мій тато має магазин.
Та у мене є найбільша радість,
Знати те, що я— Господній син.

В небі канареєчка літає,
Та щебече пісню в горизонт.
Бога пташка в пісні прославляє,
І у цьому бачить вона резон.

В полі біга коник, та гигоче,
Він ірже до Бога «іго-го».
Дав йому Бог ноги, й притко скаче,
Прославляє в своїм скоку лиш Його.

Всі народи світу славлять Бога,
Вдосталь одягаються й їдять.
Але є іще й такі невежі,
Славити Ісуса зовсім не хотять.

Тож якщо нема у серці Бога,
То не допоможе й магазин.
То не допоможе й мама, й тато,
Є Один Спаситель, то Божий Син.

Божий Син на троні, разом з Батьком,
Славу зараз ти Йому віддай.
Всім своїм нутром прослав Ісуса.
Бігай для Ісуса і скакай.
*****