Як до грудей торкавсь...

Вячеслав Романовський
Як до грудей торкавсь губами -
Вони злітали голубами!

І там тужавіли, хмеліли,
Стогнали солодко і мліли.

А хвиля билась в берег тіла...
Ти ж випливати не хотіла

З пучин морських - того прибою,
Де ми змагалися з тобою,

Де розгубились будні, драми
У злеті душ із голубами...