Зоряна н ч

Игорь Голомозый Украина
Ніч така зоряна, ясная, тихая,
Видно, хоч голки збирай.
Світлом небесним дорога освічена,
Та, що веде прямо в рай.

Є на дорозі горби і вибоїни,
Друже, ти їх обминай.
Не наступай на спокусливі горбики,
В яму гріха не впадай.
Ноги болять вибиваєшся з сили ти,
Боже, чи довго ще йти?
Дай мені сили, дай світло небеснеє,
З цього шляху не зійти.

Є на дорозі бандити й розбійники,
Боже мій, допоможи.
Охороняй, мені в руку Духовного,
Свого меча положи.

Йду я у день, у ночі, в ранці й вечором,
Дух Твій зі мною завжди.
Господь Ісус, є дорога безпечная,
Ти ж мене Таточку, жди.

Допоможи мені, Боже, не збитися
З дороги, що Ти проложив.
Та показав, що під силу йти кожному,
Ще на землі коли жив.
*****