Не затикайте мен рота

Игорь Голомозый Украина
Не затикайте мені рота,
Бо власну думку маю я.
Попереджає Бог сьогодні:
«Нога твоя спіткнулася».

Тож вислухай мене сьогодні,
Бо так Ісус мені сказав.
Аби тобі казав я прямо,
Аби ти далі не влізав.

Погляньте пастирі, на себе,
Чи любите усіх ягняток?
Чи є любов, ваша основа,
Чи є любов, кінець й початок?

Поглянь же пастор, сам, на себе.
Правий у церкві, тільки ти?
А може є в кого й повчитись,
А може трішки відійти?

Ні, відійти не від Ісуса,
А стати меншим, як Павло.
Та не показувать: « Я, перший»,
І поступати, як хамло.

І не показувати: «Ось я,
Для тебе є авторитет»,
Бо можна так, і загордитись.
Який є твій преорітет?
Тож будь ти пастор, чи єпископ.
Основа твоя, є любов?
А може серцем твоїм пиха,
З задертім носом править знов?
*****