Нар кання

Игорь Голомозый Украина
Кінчається вже мій терпець,
Не в силах я чекати.
Коли скінчиться це, усе,
Й не будуть Бога гнати?

О, Господи, скільки іще
Можна це, все терпіти?
Коли прийде Твій Син Ісус,
Щоб ми могли радіти?

О, Боже мій, скільки іще
За віру будуть гнати?
За віру в Сина і Отця,
У тюрми нас кидати?

Господь Ісус, не можу я
На це, усе дивитись.
Дай силу, витримати це,
Лише Тобі коритись.

Бог відповів: « Любий синок,
Ісуса також гнали.
Хоч був Він Праведний, Святий,
В руки цвяхи вбивали.

Гордися ж синку, що тебе,
За Бога убивають.
Великомученики всі,
Життя вічнеє мають.
А ти живеш з Духом Святим,
Сердечко твоє б’ється.
Лиш хто притерпить до кінця,
Лише отой спасеться».
*****