Не пощастило

Игорь Голомозый Украина
У пику прямо плюнь тому,
Хто тебе спокушає.
Не бійся, плюй, то сатана
На гріх тебе штовхає.

Так званий є християнин,
Що не боїться Бога.
У мене за таких людей
Великая тривога.

Поговори з ним, поміркуй,
Що гріх, не слід робити.
Що сатана за той грішок,
В сіті може зловити.

Якщо ж уперто буде він
Тобі надокучати,
То знай – говорить сатана,
Щось треба предприйняти.

А він все каже: «Згріши
Разок, Бог не побаче».
А Бог на нього дивиться,
Й на Небі гірко плаче.

У пику плюй друже тому,
Хто тебе спокушає.
Та Богу робить боляче,
Ще й плакать заставляє.
Так, пика в нього— не лице.
Пика, а може й рило…
А що від Бога відвернувсь,
Йому не пощастило.
*****