Раз, два, три...

Алкестида
Раз, два, три….
В гарячому повітрі Іспанії…
Крики.
Запах тваринячої крові -
Молодий тореро підкорює бика.
Раз,два,три…
В нордичній Германії
Рики
Аромат сліпої любові –
Стискує перстень Нібелунга
Тремтяча рука.

Чотири,п*ять,шість…
Під ноти акордеона у Франції…
Зітхання
І аромат гіркої кави –
Ніч пристрасних зізнань і жіночих стрічок.
Чотири,п*ять,шість…
Десь у Бразилії карнавал і танці
Сліпе кохання
І відчай кометної слави –
Шум веселощів і тиша поминальних свічок.


Сім, вісім, дев*ять….
Пелюстки сакури у Японії,
На фоні драконів і техногенних катастроф,
Опадають
Воскрешають
Древніх богів.
Сім, вісім, дев*ять…
Африка в джазі народжує нас,
Помираючи у агонії,
Під тиском хворобливих,
Смертельних прикрас.

Десять
ТИ і Я-
Нова країна.