ЦВ Т ПРИП ЗН ЛИЙ

Вячеслав Романовський
Тільки й світу, що ти,
тільки й світу...
Доля нас і голубить, і мне.
Аромат припізнілого цвіту
розхвилює тебе і мене.

- Пам'ятаєш той день?
- Він зі мною,
як світлина, оці всі літа.
Ніжність папороттю неземною
в кожній згадці живе, розцвіта.

Не змогли розгубити розлуки
вірність тій солов'їній весні.
Молодіють у доторку руки,
не старіють серця навісні.

Тільки й світу, що ти,
тільки й світу...
Доля нас і голубить, і мне.
Аромат припізнілого цвіту
розхвилює тебе і мене.