Красные и розовые розы... укр

Валюша Александрова
«А»:          ПІСНЯ

Троянди осені, червоні і рожеві
Мене зігріли у тумани вересневі.
Троянди осені ти дарував мені,
І у жовтневі золотаві дні.

П-в:
Мої троянди запорука є кохання,
Мій подих чують, відчувають і зітхання.
Мені в дарунок ти приносиш своє серце,
Воно кохане і воно таке відверте.

Ти в світі сірому, як сонечко сіяєш,
Ні сну, ні спокою у осені не знаєш,
До квітки квіточку збираєш у букет,
І пишеш новий найпрекрасніший сонет
П-в.