Приправа

Игорь Голомозый Украина
Як вам з часником борщик,
Пощипало за язик?
Чому часничок щипав ?
Бо ти сам його придбав.

Ти виходив на город,
Різного стояв там плод.
На борщик плодів набрав,
Та й часник не залишав.

Плід хороший і гіркий –
Був асортимент такий.
Коли урожай збирав,
Гіркий плід не відкидав.

Ось ти маєш борщ, часник,
Мабуть вже до нього звик.
Та якщо серце щипає,
То Дух Божий облічає.

Буде і наступна страва.
Та яка твоя приправа?
Перець кинеш та часник,
Якщо до гріха вже звик.

У наступну добру страву
Покладу твою приправу.
Добрий плід як принесеш,
Будеш їсти й не помреш.
*****