Бог в селi Забiр я

Игорь Голомозый Украина
Є в селi Забiр`я церква,
Божим Iм`ям зветься.
Хто шукає Бога там,
В Господi спасеться.

Хто шукає в церквi тiй
Для своєї плотi,
Той получить корiнцi,
Як у анекдотi.

А хто ростить Божий плод,
Господа шукає,
Той спасiння у Хрестi,
Та мир в серцi має.

Хто шукає Горнього
У  "Святiї Трiйцi",
Бог Отець приложить все,
Вiрте мен,i хлопцi.

Вiрте людоньки Тому,
Хто в менi говорить.
Через мене Дух Святий
Справи свої творить.

Свята церква—радуйся,
У селi Забiр`я.
Будеш нареченою
В Iсуса на весiллi.

Церква Божа  "Свята Трiйця"
Поставлена Богом.
Аби тут спаслися люди,
Є Божим iтогом.
Якщо Бог вибрав тебе
Євангелiє нести,
Маєш взять свого хреста
Й до кiнця донести.
*****