Жах

Михайло Комаров
Жах, який поганий вірш.
Якщо він не про любофф.
А, якщо ще й без малюнків,
Або й того може гірш:
Довший за чотири стрічки
(Саме стрічки, не рядки)
Якщо там нема стосунків,
Якщо там щось намудрили.
А при чому тут черв'як?
Ой, це просто СМСка
Про фарфоровий маяк.