Розбита кулька

Михайло Комаров
Кулька впала і розбилась,
Скло по полу розлетілось.
Зразу всі сумними стали.
І, подумавши, прибрали.

Хоч повісили нову,
Ще гарнішу за стару.
Веселіше не зробилось.
Так усе і залишилось.