ЦЯ МИТЬ...

Вячеслав Романовський
Ця мить на мить з'єднала нас обох.
Люб'язно зиркнув, певно, Ерос, бог.

Без досвіду були і молоді,
Бо розійшлись збентежено тоді.

У тузі рік за роком промина:
Її шукаю, а мене - вона.