Пов язка на лоб

Игорь Голомозый Украина
Бог має бути перед носом,
Завжди, куди б ти не пiшов.
Щоб був страх Божий грiх робити,
Аби з дороги не зiйшов.

Ти нав`яжи собi на лобi
Писання Боже i закон.
Хоча й живеш по благодатi,
Не вiдкидай закон ти вон.

Закон Господь змiнив любов`ю
Та грiх у серце невпустив.
Вiн виконав усе писання,
Запретний плод не укусив.

Чи в церквi ти, чи на роботi,
А може вдома сам сидиш.
Пов`язку, що висить на лобi,
З законом Божим не облиш.
Ти не скидай її нiколи,
Перед очима хай висить.
Страх Божий завжди нехай буде,
Та що вам браття говорить ?

Закон Христос спростив любов`ю ,                Але про суд не забувай.
Пов`язку, що висить на лобі,
Нiколи друже не скидай.
*****