Пора тоб прокинутись

Игорь Голомозый Украина
Пора тобі прокинутись,
Та рухатись  пора.
Іти потрібно до гори,
Якщо не йде гора.

Гора стоїть у долині,
Мерщій до неї прибігай.
На тій горі сидить Ісус,
До Нього руки потягай
Карабкайся туди, де Бог,
Там де любов, та святість.
Там, де спасіння у Христі,
Там, де хороша якість.

Прекрасна, Божа якість,
На грунт і на насіння.
З насіння виростуть плоди,
Й придбають спасіння.

Тож не лінись, мерщій, гайда,
Скоріш, туди, де Бог іди.
Насіння сій, рости плоди,
Людей до Бога приводи.
*****