Сни на Понедiлок

Svyatoslav Synyavsky
-----------------

І придибала ніч під бузкове вікно. І на пахощах флокс пирогів учинила… І зОлочений віл, і лисиця прийшли на гостину до хижі святої. І вмостилася Доця у пелені в Нені. І примчали в дзвіночках північні олені до гори Золотої…

Там і я пролітав на фанернім своїм гвинтокрилі, вдаючи, що лечу над протокою Дрейка...

Груші падали - гуп -. Їх ніхто не чіпав. Їжаки умлівали від спеки. Завдовжки в сім папужок удав бавив кролика. Сині лелеки мили втомлені ноги в калюжах... Всі довкола були упокорено-милі та до Всесвіту трішки байдужі.

Владек плескав себе по плечу кацавейкою бравого Швейка, декламуючи Кафку. Глупов був десь далеко за Лісом з Городничим своїм дзюдоїстим…

На лісу гарбуза якийсь лисий вар’ят почепив і лякав кучерявих панєнок, що вмлівали в руках кавалєрів. От чудило! Хай шляк його трафить!
-----------------

і насниться ж таке а понеділок
:)