На срiбне весiлля

Вячеслав Романовський
                Аллі


Як тулишся тихо мені до рамен! -
І ніжність укутує щедро, як хвиля,
І вистигле літо дарує ромен
На срібне на наше з тобою весілля.

Відгіркне полин і проллються меди,
І зблисне сльоза на щоці кришталева.
Наш дім - не палац, але й не з лободи,
Кохана і щедра у нім королева!

І врода твоя, як веселе вино,
І пісня в тобі весняна, незабутня,
І вруно кохання...
                Хай квітне воно -
Там княжить і юність, і наше майбутнє.

Як тулишся тихо мені до рамен! -
І ніжність укутує щедро, як хвиля,
І вистигле літо дарує ромен
На срібне на наше з тобою весілля.