Укра ну любить Бог

Игорь Голомозый Украина
Україна любить Бога,
Украiну любить Бог.
Тiльки Бог для нас спасiння,
Хто без Бога жити змог?


Бог сьогоднi менi каже:
«Украiну Я спасу,
Вам до кожного у серце
Євангелiє несу».

Це пророцтво нехай буде,
На спасiння усiм нам.
Знай, у «Судний День», Отець наш,
Всiм заплатить по дiлам.

По дiлах буде судитись,
Кожна нацiя й народ.
Ти подумай Українець,
Не будь Богу як урод.

Не погань душi своєї,
Україну пiдiймай.
І збирай людей для Бога,
Разом з ними линь у Рай.

Українцi, Росiяни,
Нiмцi, Турки, i те де,
Бог сказав про це давно вже,
Вiн до кожного прийде.

Бо Бог любить Україну,
Польщу та Америку.
Якщо тебе, не назвав,
Не впадай в iстерику.

Любить Вiн усi народи,
Та до кожного прийде.
У серця до всiх загляне,
Де безбожжя - вiдiйде.

Українець –  Люби Бога,
Не валяйсь пiд тином.
Встань на ноги, дивись в небо,
Будь слухняним сином.
*****