Пасха - задумайся про це!!!

Игорь Голомозый Украина
Давайте люди поговорим,
Що таке Пасха наша є?
Може, то крашанка, чи булка,
Та що воно вам все дає.

Якщо без булки нема Пасхи,
А крашанка не лиш яйце,
То речi цi для тебе iдол,
Задумайся мiй друг про це.

Ти ж менi скажеш: «То не iдол,
Традицiя в батькiв така.
По -православному обряду,
Є в хатi булка й крашанка».

Мiй любчику, ти ж Християнин,
Ти знаєш Пасха, то Iсус.
Проливший кров, за тебе й мене,
Що б ти не мав змiя укус.

Подумай друже i не треба
Служити Богу i чорту.
Не лицемiр, не прикидайся,
Май в серцi Пасху не просту.

Була ж бо Пасха, та не просто,
Сам Бог Iсус за тебе вмер.
Щоб мав сьогоднi ти спасiння,
Не булка Пасха вже тепер.
I не кажи менi дурницi,
Що просто любиш ти яйце.
Що любиш їсти булку-пасху,
Та що нормально все оце.

Коли Iсуса прийняв в серце
Й живеш в традицiях батькiв.
На рани Богу сиплеш перцю,
Бути двояким захотiв.

Не хочеш ти попасти в пекло
I хочеш світу угодить.
Тiльки питання стає руба,
Вирiшуй з ким будеш ти жить.

Якщо з Iсусом - Пасха в серцi,
В світі - треба обряд робить.
Яйце красить обов`язково,
Горiлку також треба пить.

Мiй любий друг, ти добре знаєш,
Що прагнеш та куди iдеш.
Не будь двояк на сором Богу,
В традицiях так i помреш.

Пасха - за Богом йти до дому,
Без Його ти засохнеш.
Як по обрядах будеш жити,
В традицiях i здохнеш !
*****