Де ти?

Игорь Голомозый Украина
Боже милий, допомогу
Щойно син твiй попросив.
Бо забувши про страх Божий,
бiса в душу упустив.

вiн сидить, та корчить рило,
З мене насмiхається.
Забрать душу мою в пекло,
Сильно намагається.

Мучусь  я, бо розумiю,
Що не правильно зробив.
Що повiрив брехнi чорта,
Що плода грiха вкусив.

Стид менi, й великий сором,
Хочеться робить той грiх.
Але знаю, що не можна,
Менi плач, а бiсу смiх.


Господи, Тебе не хочу
Загубити на завжди.
Зiгрiшу кажу разочок,
А Ти мене пiдожди.

Господи, один разочок,
Дуже солодко грiшить.
Не прогнiвайся на мене,
Це ж для Тебе тiльки мить.

А Господь вiдповiдає:
«Нi разочок, i не пiв.
Той, хто Бога iгнорує,
Отрима вiд Нього гнiв».

То ж даю тобi ще спробу,
Шанс останнiй не впусти.
На колiна стань, покайся,
Грiх вiд себе вiдпусти.

Тiльки вiрою, в молитвi
Волю свою закаляй.
Як би тобi не хотiлось
Грiх вiд себе вiдганяй.

Вiдганяй, та бiсу в пельку
Плюнь, i фiгу покажи.
На алтар перед Ісусом
Свою душу положи.

Положи перед Iсусом
Свою похоть, гнiв, та страх.
Святий Бог є Переможець,
нечисть всю, розiрве в прах.

Я ж кажу тобi i ще раз,
Є на свiтi день, та нiч.
Дiти темряви, та свiтла.
Де є ти ??? –  Ось в чому рiч.
*****