ЗИМА

Вячеслав Романовський
За Ніжином засніжило,
За Ніжином - зима.
Недавно сонце ніжило,
А де воно?
            Нема.

Кружля завія колесом,
Мете в ліси, поля.
І вже. немов на полюсі,
Засніжена земля.