М. Мамаев Тебя во мне так много, что порой - укр

Алеся Тарле
                "Тебя во мне так много, что порой
                Мне кажется, что "я" - одни осколки...
                И я не знаю, сколько, сколько, сколько
                Мне прятаться под маской и игрой?!

                Так хочется, чтоб масть ложилась в масть,
                Чтоб не внушали ужас эти лица..
                Я знаю, что нельзя в них раствориться,
                Чтоб не упасть с каната, не пропасть,

                И я пытаюсь верить и любить,
                Как будто в прошлой жизни не осталось
                Разбитых окон... Чёрт, какая малость,
                И как же это трудно - просто быть.!

                Быть в чьей-то жизни, памяти, судьбе
                Пусть не главой, но всё-таки страницей.
                Я так устал быть перелётной птицей.
                Я так... Я так скучаю по тебе!"
                Михаил Мамаев

<<<
Тебе в мені напевно забагато -
Здається все уже розбито вщент…
А я не розумію, скільки можна ще
Під маскою ховатися та за грою?

Так хочеться, щоб масть лягла до масті,
Щоб не жахали подивом обличчя,
Бо знаю я: сховатися в напасті -
Не можна, щоб із неба не звалиться.

Долає втома знов перелітати.
Я намагаюсь вірити й кохати
Так, ніби там, в минулому житті, -
Не залишилась скла розбита тінь.
Та як же важко просто існувати!
Чи в пам’яті, чи в долі – бути «Нами» -
Якщо не розділом – спливати лиш рядками…

Бо ж я... Я так скучаю за тобою!