Молитва

Светлана Бублик Краснодон
Небо чисте синє-синє,
наче очі в тата...
Гріє сонечко єдине
і степ,і Карпати...
Боже!Вислухай дитину:
мов сирітку бідну
ділять люди Україну
на Західну й Східну!

ПРИСПІВ:Хай молитва моя лине
        аж у всі куточки:
        "Не шматуйте Батьківщину
         на дрібнІ кусочки!"

Тато мій із Прикарпаття,
матуся-з Донбаса...
Люди добрі!Всі ми-браття
і Лесі й Тараса!
Плачуть гірко,як вдовиці,
волошки у житі...
Люди добрі!Схаменіться!
Всі ми-Божі діти!

ПРИСПІВ:ТОЙ ЖЕ

Я не можу зрозуміти:
чом-дві України?
Я не знаю як ділити
хатИ та родини!
Кажуть:зкоїла цей злочин
українська мова...
Дай вкраїнцям розум,ОТЧЕ!
Скажи своє СЛОВО!!!
ПРИСПІВ:ТОЙ ЖЕ