Любов таку як мають матерi

Василий Никонюк -Партия Регионов
Любов таку  як мають матері
Така любов на рівні божу має   
Як сонце сходить  це тепло для всіх людей
Так  до дітей нема різниці в  мами

І колоситься ваше серце. наче  поле
Хлібом  поля ,на щастя на життя
Усю себе нам віддаєте мамо
А ми так топчемо  хліба , ваших  надій

Чому буваємо ми з вами грубі так
Не уділяємо вам ласки і турботи
І  ми поклонимось пробачте мамо нам
Що  ми  буваємо  до вас так не коректні

І колоситься ваше  серце ,наче  поле
Хлібом поля , на щастя на життя
Усю себе ,нам віддаєте мамо
А ми так топчемо хліба, ваших , надій

Хай сонце світить  буде чисте небо  вам
Щоб оправдали ваші ми надії
Щоб з радості була у вас сльоза
І в нас сльоза  щоб діти нас любили