Про л карняне...

Виктор Клочко
Я в лікарні побував,
Бачив там я Люду -
Що вона розповіла,
Довго не забуду...

Бідолаху налякали,
Навіть аж зомліла,
Бо мужик тримав в руках -
Велике зубило...

А другий - тримав ножа
Та ще й матюкався,
Як би я усе це бачив -
Навіть,обі..вся.

А вона тільки зомліла,
Коли кров дзюрчала,
Бо мужик їй ногу різав,
Як свиняче сало...

Коли оченьки роздерла,
та прийшла до тями -
Каже, що тоді була,
Наче в якійсь ямі...

Мабудь їй допомогло,
Що тоді зомліла,
Бо таке все пережити -
Треба Божа сила.

Та ще Бог допомагав,
Лікарі гарненькі,
Сестри ставились до неї,
Як до рідной неньки...

Зараз каже,все гаразд,
Буде -  ТАНЦЮВАТИ,
А поки що на милицях-
Треба шкутильгати.