Перед р здвом

Вячеслав Романовський
Завис десант сніжинок угорі.
І все довкіл - сліпуче і крилате.
Неначе айсберг, відпливає хата
В срібляний сад, у срібні чагарі.

Як бавляться утішно снігурі!
Зітха верба, притомлена роками.
А вечір хмари розгорта руками,
Шука ліхтарик першої зорі.