Импровизация у разбитого корыта

Владимир Мальчевский
Ррум – ба-ба
Кьюм – ба-ба
Тум – ба-ба
Шшум – ба-ба

Ой я слаба баба
мне ба – да хлеба ба
мне ба – да невод ба
чтоба – до неба ба

я ба да рыбу ба
тую златую ба
раз ба – и в бочку ба
так чтоба – точку ба!

Деньги ба - в банки да
чтоба – на танки ба.

Всё ба – моё ба
да чтоба – до гроба!





_______________