Ерос Незбагненний

Ингвар Олафсон
Ці пелюстки жоржин на вуста твої схожі...Перехожі мужі навздогін тобі в'язи звертають. Таємниця очей смарагдових твоїх їх у снах переслідує, вабить, чарує...
 
Я вмираю в обіймах п'янких і народжуюсь знову, виціловую губи солодкі твої. Хризантем пелюстками вкриваю волосся. Млость медова як дні Маковія як Спас яблуневий в прохолоді жовтневій дива витворяє...