Криця

Ингвар Олафсон
Над лісами-лісовищами, над лугами-пасовищами повисла лілова хмара. Серед гір та урвищ, поміж селищ та погребищ блукає стара примара Української Мрії...

Явись, Маріє, чадам своїм ницим, Опанасу та Грицю, Петрові та Степану та поможи Ковалеві зробити з них крицю для шаблі Воїна Світла...

А як не вийде нічого, то пусти їх світами, хай блукають-старцюють, коли на землі соковитій собі ради дати не вміють, а лише гарцюють один перед одним на конях в піні, ім'я яких Пиха та Дурість...


--------------------------
©2005 - 2011 Ingvar Olaffson