Агов

Ингвар Олафсон
Агов!!!...Агов!!!... Луна не повернула голос.
Криниця проковтнула звуки...Звуки, звуки...
Десь там у глибині, на дні, нуртують сили,
гаснуть дні з ясними зорями в зеніті.
А потім виринають зненацька в час,
коли Зоря сховалася за оковиду край.

У пору цю на цямрину сідає мій янгол-охоронець.
Арлекін блідий умощується поруч...
І тихо так стає,
що чутно як краплинонька летить,
з відра зірвавшись...

Послухаймо цю тишу.
То янгол з арлекіном бесіду ведуть.
Їм не потрібні звуки...


-------
©2004 - 2011 Ingvar Olaffson