Мам Ол 60!!!

Игорь Голомозый Украина
Шістдесят років тому
Мама Оля народилась.
Разом з нею, крок за кроком
Ми із вами опинились.

Це сім'я, а мама – «квочка».
Ми ж, її «курчатка».
Мамі щастя побажають
Хлопчики й дівчатка.

А ось татко, наче «півник».
Кукуріку, ко, ко, ко.
Заробляє на прожиток,
На хліб, масло, молоко.

Мамі Олі – «60»!!!
Ми її кохаємо.
Щастя й Божої любові
Разом побажаємо.
*****