Чужi дотики

Фиалкора Микитенко
Ти відчуєш сліди чужих дотиків
Торкаючись мого ніжного тіла?
Барви солодкої спокуси і еротики
Сама дозволила, сама хотіла.

Відчуєш на мені не твої цілунки,
Як мене торкалися чужі вуста?
Просто бавилась в земні стосунки,
Хоча для всіх тут надто не проста.

Відчуваєш міцні обійми, чужі руки,
Котрі огортали мов удав тягучий?
Казали, що навік палкого серця стуки
Та фінал таких історій неминучий.

Чуєш аромати на рідному тлі,
Ти дозволиш в собі їх лишити?
Якщо хочеш мати лиш себе в мені,
Заборони навік з чужими жити!

Copyright © Fialkora