Сумнi спогади

Таня Василенко
Як важко згадувати ту вiйну,
Де пролилось багато кровi
I ту iсторiю печальну i сумну
Де немае мiсця для щастя i любовi,
Тiльки слюзи капають з очей
Як згадаеш скiльки люди не спали ночей,
А скiльки людей полягло у могили
Жорстока вiйна всiх туди положила
А всiх серцях,що лишились
Нестерпний бiль i досi луна
Вони за долю Вкраiни молились
I вона перемогла!