Етюд

Ингвар Олафсон
Серпнева втома визрівала, зріла та й перезріла непомітно якось. Грушево-яблуневий сад в цикад потонув хоровищі. День домліває у червонім надвечір'ї, а в ньому розчиняюсь я...

Ось блідолиций місяць-жнець в сріблі роси стерню купає... Вже стерся зовсім олівець пастельно тане теплий вечір. Розмито обриси речей і речень і плед м'який покладено на плечі моєму двійникові щоб ніч теплішою була, коли Чумацький Шлях він буде споглядати...

2007-2011